Bahşılı'nın adı turizmle anılmalı

Bahşılı

Vali Ali Kolat, Bahşılı'nın turizm potansiyeline elverişli bir konumda olduğunu ve bu konuda önemli çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi. Belediyeciliğin hizmet makamı olduğunu belirten Kolat, Bahşılı'nın bir meydana ihtiyacı olduğunu belirterek, İ

GÖÇ ALAN İL OLACAĞIZ

Vali Ali Kolat, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar’ı makamında ziyaret etti ve ilçede ki yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vali Kolat, kentte ve ilçelere yapılan yatırımlarla göç veren değil, göç alan il olacaklarını belirterek, Bahşılı ilçesine yatırımcıların gelmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Turizm açısından da ilçenin elverişli bir durumda olduğunu belirten Kolat, yapılacak olan hizmetlerle Bahşılı’nın gelişeceğini bildirdi. Ziyarette ilçeye yapılan belediye hizmetleri hakkında bilgiler alan Vali Kolat, yenilenen belediye binasının ilçeye yakışır bir bina olduğunu kaydetti.

 

BÜYÜYORUZ GELİŞİYORUZ

İlçede kurulu, iki tekstil fabrikasının önemli olduğunu belirten Vali Kolat, fabrikaların kurulmasının önemli bir yatırım kaynağı olduğunu bildirdi. Kırıkkale ve ilçelerinin aldığı yatırımlarla ekonomiye büyük katkı sağlayacağını ifade eden Vali Kolat, şöyle konuştu:“Silah Organize Sanayi Bölgesi`nin devreye girmesiyle birlikte ekonomiye ciddi bir katkı sağlanacaktır. Göç veren değil, göç alan bir il olacağız. Her anlamda Kırıkkale`de ciddi bir potansiyel var. Bu sektörlerde ciddi bir emekli potansiyeli var. Bu potansiyelin değerlendirmesi amacıyla, bu işletmelerin hazır ve yetişmiş elemanlar açısından ciddi bir oluşum söz konusu.”

 

TURİZM MERKEZİ OLACAĞIZ

Bahşılı’nın turizm merkezi olması için çalışacaklarını ve en önemli projelerinin bu olduğunu belirten Belediye Başkanı İbrahim Uyar, hep birlikte çalışarak bunu başaracaklarını söyledi. İlçe’de ki turizm potansiyelinin bugüne kadar açığa çıkartılmadığını belirten Uyar, Kırıkkale’nin turizm açısından en önemli ilçesi olduklarını iddia etti. Bahşılı’nın bir turizm cenneti haline gelmesi için projelerinin olduğunu ve ilçeyi kalkındırmak adına Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milli Savunma Komisyon Başkanı Oğuz Kağan Köksal ve Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Can gibi milletvekillerinin desteklerine başvuracaklarını bildirdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ